Loodussõbralik valgurikas närimismaius, mis on pärit Himaalajatest. Rikkalik valguallikas, väga kaltsiumirikas, kuid väikese rasvasisaldusega - valmistatud vabalt peetavate seebude ja jakkide piimast. Himaalaja 'juustupulk' pakub sinu koerale pikalt närimisrõõmu ning aitab hambaid puhtana hoida.
Närimispulk valmistatakse jaki- ja seebupiimast ning selle protsessi käigus seda kuumutatakse, eemaldatakse rasv, lisatakse laimimahla ning veidi soola. Protsessi käigus tekkinud juust lõigatakse kangideks ning viimase etapina läbivad need kuivatusprotsessi, mille pikkuseks on kuni kaks kuud - see annab tootele pika säilivuse. Valmis toode on koera jaoks meeldiva ja närima innustava lõhnaga, väga toitev, kõrge valgu- ja kaltsiumisisaldusega, kuid väga väikese rasvasisaldusega.
Selleks, et närimisrõõmu kauemaks jätkuks, soovitame peale mõningast närimist maiuse koeralt ära võtta ning järgmisel korral uuesti kätte anda. Kindlasti jälgi, et su koer seda kugistama ei hakkaks. Kui närimismaiuse lõputükk tundub olevat liiga väike, võta see koeralt ära, leota 30 minutit soojas vees, kuumuta mikrolaineahjus 30-60 sekundit ja lase jahtuda - tulemuseks suuremaks paisunud maius, mis on mõnus ja krõmpsuv!
Saadaval kolmes erinevas suuruses:
- väike (S) 6-9 cm / 25-40 grammi
- keskmine (M) 10-14 cm / 60-85 grammi
- suur (XL) 15-18 cm / 130-150 grammi
Koostis:
Jakipiim, seebupiim, laimimahl, sool (NaCl).
Ei sisalda gluteeni, laktoosi, säilitusaineid ega kunstlikke lisaaineid.
Analüütiline koostis: toorvalk 65%, toorkiud 0%, toorrasv 2,9%, toortuhk 5%, niiskus 15%.
Sajas grammis on 1,55 grammi kaltsiumit ning 350 kilokalorit.
Variocage transpordipuuride sobivustabel
Vali tabelist algatuseks auto mark (Car manufacturer), seejärel mudel (Car model) ning siis väljalaskeaasta (Model year) - seejärel vajuta 'Show matching products'. Autosse sobivad tooted on järjestatud suuruse järjekorras, suurimast väikseimani. Juhul, kui soovitud autot tabelis ei ole või info sobiva toote kohta puudub, võta meiega ühendust ja proovime koos leida sobiva lahenduse.